Christananda Baskarakumar

It is getting harder and harder to think that you are gone – Each and every family members miss you so much. Struggling to have a normal conversation with each other. You made a huge impact in each family member. There is a big hole in our family which will never filled up. Miss you and your smile so much my Nephew. Love you….

 

Dunstan Christopher:

I miss you my nephew. I cannot believe that you are not with us. I feel like my whole world is upside down.
I miss you so much. I cannot believe that you are not with us. I will always love you. You were charismatic, intelligent , fearless , loving and caring. Your talents were beyond compare music, athletic and drawing. I cannot believe god has taken you at the tender age of 17. I love you so much. You are the brightest star burn fast to provide light to all of us. You touched every body whom you came in contact with. You can relate to any generation. Your emotional intelligence was amazing. You can sense someones feeling and relate to them at ease. I wish you could whisper in my dreams why god has taken you, if I can fall to sleep tonight.
I wish I was in Norway for some other reason.Your departure leaves a hole in my heart. Time will numb the feeling but I cannot fill the hole.
I am broken into pieces.I miss you my nephew. I love you as much as I can my nephew.
Thats all I have of you now. Your memories and your smile.

 

Kim Leiren

Verdens herligste og beste gutt! Et smil som alltid var der uansett hva. Vi har vokst opp sammen siden vi gikk i bleier og jeg var så heldig å ha deg som min bestevenn. Den gleden du ALLTID spredde til de rundt deg kan ikke beskrives. Du var alles gladgutt 
Alle de dumme tingene vi har funnet på sammen er noe som kommer til å bli husket… for evig og alltid. Det var så mange ting vi hadde tenkt å gjøre sammen i fremtiden og jeg skal gjøre det for deg! Alt det vi opplevde sammen.. Kunne ha skrevet ned tusenvis av minner, men alle minnene er godt lagret inni meg.

Jeg skal ta vare på Joel for deg! Han er alle guttas lillebror nå!!
Du var det vi kunne kalle en gledesspreder! Uansett hva, var det alltid en ting som alltid var på plass og det var humøret og smilet. Den gleden du alltid viste, smittet alltid alle rundt deg.
Du var ikke bare en bestevenn, men du var min bestevenn!! Du var en gutt som alltid var der for meg og støttet meg. Selv de dagene jeg var i dårlig humør, var du fortsatt like glad og spredde glede. VERDENS HERLIGSTE VAR DU!! Litt tulling var du også, men du var den tullingen som ALLE elsket.

Hvil i fred Joshua!♥ Du kommer alltid til å være i hjertet mitt og ingen kan ta den plassen som du hadde for meg! Vi ses i himmelen.

Vetle Nerem:

En ting jeg skal huske er at man skal smile til verden så smiler verden til deg! -Kloke ord fra en god gutt og en enda bedre venn.

Aiyathi Mahendran:

Du var en sjarmør som kunne sjarmere enhver person, med ditt gode hjerte og nydelige smilet. De som har den ubeskrivelige gleden av å kunne ha deg i sitt liv, vil si akkurat det samme. Jeg har hatt den store gleden av å kalle deg for min fetter, og kjente deg hele ditt liv. Vi har hatt alt fra rampestreker når vi var små, til gode samtaler når vi ble eldre. Jeg er stolt over at jeg kunne se deg vokse opp fra å være den lille rampegutten med et glimt i øyet, til en moden ung mann som fortsatt hadde et glimt i øyet.
Det er utrolig tragisk det som skjedde, og jeg skjønner det fortsatt ikke. Det gir rett og slett ingen mening. Uansett hva som kommer jeg alltid til å være glad i deg, Joshy og du blir aldri glemt.

Shalomi Croos:

Vår kjære bror: Ord kan ikke beskrive det som har skjedd. Vi har mistet en herlig sjel som alltid lyste opp rommet. Jeg vet ikke hva skal si eller skrive fordi det ikke er mulig å tenke. Skjønner ikke at dette er virkelig. Men du var en gudfryktig gutt og du er hos Gud, så vi møtes der. We love you and we will always remember you.

Jonathan Snell:

Dagene har gått, og jeg kan fortsatt ikke tro det. Ord kan ikke beskrive hvordan jeg har det. Det er tungt å miste en venn/lillebror. Har sett deg kravle og gå. Vi har hatt mange gode minner og samtaler. Jeg kommer til å savne deg, men jeg forstår at alle har sin tid, og at din tid har kommet. Du dro for tidlig, men jeg vet at du er i gode hender – Gud – som vil passe på deg. Rest in peace

Kevin Tennekoon:

Er fortsatt i sjokk over hva som har hendt de siste dagene og det er ikke det samme når du ikke er med oss, Joshua. Farvel, Josh, vår alles gladgutt! Vi vil alltid ha minnene med oss  Jeg fikk aldri sagt ordentlig hadet dessverre, håper du har det bra hvor enn du er. Håper du ser hvor mange som savner deg, hvil i fred, Joshua

 

Nino Oppsal:

You’re still here in my heart and mind,
still making me laugh cause your stories live on.
I hold you in a thought and I can feel you.
I feel you and this gives me strength and courage.
The tears I have cried for you could flood the earth
and I know you have wiped each one away.
For you Brother, I promise you this,
I will go on with my life and make you proud. I will always hold you in my heart.
I promise you I will be missing you everyday till the end of time.

Oppsal Håndball:(06.07.2013)

En gledesspreder er gått bort!

Det er med dyp sorg Oppsal Håndball mottok beskjeden om Joshuas bortgang i går.

Vår kjære venn og håndballspiller Joshua Christopher (G96) ble brått revet bort fredag ettermiddag.

Joshua var en fantastisk gutt som alltid hadde det gøy når han trente og spilte håndball. Selv når laget i sin helhet var deppa, var Joshua der å spredde glede med en gang. Han var en stor gledsspreder som alle i hans nærhet satte stor pris på.

Vi vil savne han dypt og våre tanker og kondolanser går til hele hans familie!

Daniella Christopher 13. august

It is so sad to see you gone Joshua! You have made a huge impact on everyone! It is your birthday today, and since you are no longer here with us, I hope you are having a great celebration up in heaven! You will always have a special place in our hearts! RIP
13. august Joel Christoper (bror)
Gratulerer så mye med dagen storebror, savner deg sykt mye å gleder meg allerede til å se deg igjen i himmelen. Du har vært den beste broren noen kunne ønsket seg.

 

Joshua (2)

Halvt år siden du dro fra oss, Joshua! Vi savner deg kjempe masse! Dette har vært noe av det vanskeligste vi har vært igjennom Vi elsker deg og ser frem til den dagen vi får møte deg igjen! Håper du har det fint fra alle KG jentene dine️️ —

http://www.baptist.no/stikkord/tamil-grace-evangelical-church/

image

Desmond Nguyen V-Kathy

Kjent deg siden du ble født Josh! Kommer til å savne deg utrolig mye!

Lyrics:
Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I’ll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I’ll be missing you

We grew up together, through good and bad days,
nothing lasts forever, God gave you a new way
you only turned sixteen,
your death made it hard to breathe,
I was at work when I got that message,
I read the news and I started trippin’,
We were together on wednesday evening,
and that was our last time..

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I’ll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I’ll be missing you

Joshua’s 1år minne dag den 05.07.2014

20131012_151327

20131012_151422

20131012_151627

20131012_151642

20131012_151425