022_20Han begynte i Eftasåsen barnehagen da han var 2 år.

Han fikk fort venner i barnehagen. Han husket veldig raskt navnene til barnehage tantene selv i en alder av 2 år.  Joshua var en blid og omsorgsfull gutt i barnehagen. Jeg husket spesielt de gangene han sa det var hans tur til å være ordensmann. Allerede på søndag sier han: » mamma, imorgen står navnet mitt på tavla og da kan jeg hjelpe til med å dekke bordet sammen med barnehage tantene»

Han var så optimistisk og så lyst på hverdagen. Det er få ganger jeg har sett han gråte, og det er stort sett når han har slått seg eller skadet seg. Han hadde en veldig fin tid i barnehagen.

 

Ord fra barnehage tante Mona Hansen:

Joshua begynte i Eftasåsen barnehage på avdeling Juno.  Det ble en tøff start. Det var ikke lett å venne seg til å være i barnehagen hele dagen etter å ha vært sammen med mamma hele tiden. Det ble noen uker med gråt. Etter hvert ble han trygg og fikk en fin tid i barnehagen.

Joshua var en rolig gutt som likte å sitte på fanget og få litt kos. Da han ble 3 år, gikk han over til avdeling Pegasus. Der fikk han gode venner som han trivdes sammen med og lekte med hver dag. Han likte godt å hjelpe til. Joshua likte godt å være med på alle aktivitetene som ble gjort i barnehagen, både inne og ute. Han var en forsiktig og veldig snill gutt med mye omtanke og empati.

Joshua vil bli husket som en positiv og glad gutt, med glimt i øyet og et bredt smil.